Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έκλεισαν οι ουρανοί


Θα περίμενε κάποιος μετά την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθούσε συστηματικά τους συμμάχους της στην ΕΕ, οι Ευρωπαϊκές χώρες θα έδειχναν ανοχή στην παρουσία του Edward Joseph Snowden ή και για τους ποιο ονειροπόλους θα του χορηγούσαν άσυλο.

Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.
Ξαφνικά ο Edward Joseph Snowden έγινε φυγάς, κατάσκοπος, κυνηγημένος.

Καμιά «δημοκρατική» κυβέρνηση δεν τον ανέχεται.
Οι ουρανοί έκλεισαν για τον Snowden στην δημοκρατική Ευρώπη.

Ακόμα και το αεροπλάνο της κυβέρνησης της Βολιβίας σταμάτησαν οι Ευρωπαίοι, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τον «εχθρό» της ανθρωπότητας, τον φυγά, τον κατάσκοπο.  

Όσο για τις ΗΠΑ, ακύρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το διαβατήριό του καθιστώντας τον άπατρι και αφαιρώντας του το ανθρώπινο δικαίωμα του ασύλου.

 Εκκωφαντική η σιωπή του ΟΗΕ, και των οργανώσεων  για τα ανθρώπινα δικαιώματα, φανερώνοντας με τον ποιο αποκαλυπτικό τρόπο τα συμφέροντα που υπηρετούν και τον θεό που προσκυνούν.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στα δικαιώματα του Snowden αλλά και στο δικαίωμα των Ευρωπαίων να μην παρακολουθούνται από μια ξένη υπηρεσία.
Αρκεί να σημειώσω ακόμα το ότι, οι ΗΠΑ φιλοξενούν στο έδαφός τους τον ΟΗΕ, και εκμεταλλευόμενες αυτό το γεγονός παρακολουθούν τις μυστικές συνομιλίες των μελών του προς όφελός τους.  

Βγήκε μάλιστα ο Πρόεδρος Ομπάμα και χωρίς αιδώ επισημοποίησε το όλο σκηνικό λέγοντας πως είναι κάτι το φυσιολογικό.

Δημοκρατία στα λόγια λοιπόν, η Ευρώπη των Λαών.

Δημοκράτες, για όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος οι Ευρωπαίοι πολιτικοί.

Εκκωφαντική και η σιωπή των Ευρωπαίων πολιτών, ίσως και να αναπαύωνται στην σκιά των Μνημονίων.

Δούλοι που ηγούνται δούλων.


© HeadWaiter     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...