Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Νενέκοι.



Η απόφαση της Ε.Ε. δεν είναι ανεκτή γιατί είναι επιλεκτική, θα πρέπει η Ε.Ε. Να μην επιλέγει τα θύματά της …..  δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας μετά το πέρας της σιδερόφρακτης παρέλασης για την 25η Μαρτίου.
Μέρα Ιστορικής Μνήμης, μέσα σε μέρες Εθνικής δοκιμασίας. Για όλο τον Ελληνισμό. Και ιδιαίτερα, σήμερα, για την Κύπρο ….. δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Η σκέψη μας σήμερα, ημέρα της εθνικής επετείου, βρίσκεται στον κυπριακό λαό που βιώνει με ακραίο τρόπο   ……ανέκραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο κυπριακό λαό, εκφράζει η ΔΗΜΑΡ, για την επώδυνη, όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση του Eurogroup.
Θα ήταν κανείς αφελής ή ανόητος αν πίστευε ότι τα λόγια της τρικομματική διαφέρουν στο παραμικρό από τους αναστεναγμούς συμπάθειας του Wolfgang Schäuble. Θα μπορούσε μάλιστα κανείς να ισχυριστεί ότι η κατοχική κυβέρνηση ανάσανε με ανακούφιση βλέποντας την Κύπρο να παραπαίει. (Δεν είναι ώρα για να ξεσηκωθούν οι ιθαγενείς.)

Μερικοί εξ’ αυτών μάλιστα δεν μπορούσαν καν να κρύψουν την χαρά τους.

Τα tank  του euro μπήκαν  στην Κύπρο.
Κατέλυσαν και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Έτσι λοιπόν έβγαλαν μια ανακοίνωση, για εσωτερική κατανάλωση,  φίμωσαν με την βοήθεια του Eurogroup την Κυπριακή Βουλή, απέφυγαν να θυμίσουν την ρήση του Κολοκοτρώνη «φωτιά  και τσεκούρι στους προσκυνημένους» και συνέχισαν το θεάρεστο έργο τους σαν να μην συμβαίνει τίποτε.

Οι Νενέκοι, οι Ταγματασφαλίτες του 21ου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...