Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Φαρισαίοι, υποκριτές.



Μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του νομικού πολιτισμού, τον 21ο αιώνα, και ιδιαίτερα του Δυτικού (αναπτυγμένου) ημισφαιρίου είναι και ο τρόπος, η μέθοδος που γίνονται τα βασανιστήρια.
Σε αντίθεση με την βαρβαρότητα που επικρατεί σε άλλες γωνιές του πλανήτη, στην πολιτισμένη Δύση είναι απαραίτητη η παρουσία γιατρού κατά την διάρκεια του όλου εγχειρήματος.

Αποφεύγεται με αυτόν τον τρόπο η μετάβαση του υποκειμένου σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, κάτι το οποίο θα σήμαινε αρκετή γραφειοκρατική δουλειά για τον ελέγχοντα το όλο εγχείρημα, αλλά και θα στιγμάτιζε διεθνώς το κράτος στου οποίου το έδαφος έλαβε χώρα κάτι τόσο αποτροπιαστικό.
Έτσι λοιπόν ένας γιατρός θεωρείται απαραίτητος.

Αυτός λοιπόν ο πραγματικά δύσκολος ρόλος, έχει ανατεθεί στην σημερινή Ελλάδα στον ΣΚΑΪ. @skaigr   http://www.skai.gr/

Το συγκρότημα του Φαλήρου με τα τηλεοπτικά σποτ, την ενεργή συμμετοχή όλων των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών του αστέρων σε τέτοιες δράσεις έχει πετύχει ακόμα και το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας να βρεθεί σε δεύτερο πλάνο.

Πιστός συνεργάτης των κατοχικών (οικονομικών) δυνάμεων, χρησιμοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να προβοκάρει και να συκοφαντήσει κάθε αντιμνημονιακή φωνή και παράλληλα  θέτοντας την «φιλανθρωπία» ως μέσον, προσπαθεί να οικοδομήσει ένα προσωπείο συμπαθητικό προς τον μέσο πολίτη.

Πόσο μάλλον και με την ευαισθησία που δείχνει σε θέματα οικολογίας και πράσινης ανάπτυξης.
Είναι πραγματικά  το κανάλι-γιατρός της αίθουσας  βασανιστηρίων.

Κρύβεται πίσω από ένα φιλανθρωπικό προσωπείο ώστε να πετύχει την λιγότερη κριτική.
Βοηθά την κυβέρνηση στον ιδεολογικό εμβολισμό των ελλήνων πολιτών,  την προστατεύει  από τα αποτελέσματα των αποφάσεών της και μετά έρχεται να προσφέρει ελεημοσύνη.

Σε καμιά περίπτωση δεν επικρίνω την φιλική στάση του εν λόγω συγκροτήματος προς τις κατοχικές δυνάμεις. Είναι κάτι το φυσιολογικό. Προστατεύει τα συμφέροντά του, όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της χώρας.

Όμως είναι υποκρισία που κυριαρχεί σε κάθε του κίνηση.

Δεν δείχνει τον ζητιάνο, τον άνεργο τον άστεγο.
Δείχνει μόνο τα τρόφιμα που θα πάνε σε αυτούς.

Συγνώμη, θα θελα να σας ακούσω, δίκιο έχετε, αλλά θα πρέπει να βάλουμε και διαφημίσεις



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...