Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Το λόμπι του euro.


Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται όλο και ποιο συχνά από κυβερνητικά χείλη και μάλιστα με αρκετά υποτιμητικό τόνο η φράση «το λόμπι της δραχμής»
Ίσως θα ήταν συνετό κάποιος να μιλήσει και για το λόμπι του euro.

Αλήθεια ποίος ή ποιοι κερδίζουν από την παραμονή της Ελλάδος στο euro;
Αν δούμε το χρώμα του χρήματος, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε.

Άλλωστε κάτι τέτοιο φαίνεται  καθαρά και από την  μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε ποιο φιλοευρωπαϊκές και «προσγειωμένες»  θέσεις.

Είναι φυσικά το πολιτικό και σε αρκετές περιπτώσεις το οικονομικό κατεστημένο της χώρας.
Έσυρε μια χώρα στην χρεωκοπία και στην ταπείνωση και θα βγει με τις λιγότερο δυνατές απώλειες.

Μετά οι εταίροι και επικυρίαρχοι στην Ε.Ε.
 Χρησιμοποίησαν τον Ελληνικό λαό σαν πειραματόζωο και πέτυχαν όχι μόνο την πλήρη υποταγή του, αλλά και να μεταλαμπαδεύσει τους φόβους του  στον υπόλοιπο Ευρωπαϊκό Νότο.
 Έδειξαν ότι τα κάστρα που δεν πέφτουν με κατά μέτωπον  επίθεση, μπορεί άνετα να αλωθούν εκ των έσω, και μάλιστα με μόνο μια υπογραφή.

Και τέλος οι οπαδοί της Νέας Εποχής, του Παραδείσου Επί Της Γής, οι προσβλέποντες  σε μία Αρχή, και έναν Λαό.

Κατηγορείται συχνά το λόμπι της Δραχμής ότι έχει βγάλει έναν αμύθητο όγκο χρημάτων εκτός Ελλάδος περιμένοντας να χρεοκοπήσει   η χώρα και με αυτόν τον τρόπο να αγοράσει σε πολύ φθηνές τιμές.

Μου θυμίζουν τον αείμνηστο Αντρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του ’70.
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, και όταν ανέβηκε στην εξουσία χρησιμοποίησε τα χρήματα της τότε ΕΟΚ για να διαφθείρει συνειδήσεις και να πετύχει την υποδούλωση του Κράτους στις ανάγκες του κόμματος.

Έτσι λοιπόν και σήμερα τα  άξια τέκνα των Τσολάκογλου και Κανελλόπουλου υποστηρίζουν ότι εχθρός του Έθνους είναι οι τρομοκρατημένοι από την βία της κατοχής, Έλληνες πολίτες που δεν αγόρασαν ομόλογα ελληνικού δημοσίου αλλά προτίμησαν τραπεζικά ιδρύματα σε χώρες ποιο φιλικές από τον τόπο κατοικίας τους (Φυσικά και δεν αναφέρομαι στους ομοτράπεζους του Άκη.)    
  

Το λόμπι της δραχμής  λοιπόν περιμένει σαν τα αρπαχτικά να χρεοκοπήσει η χώρα για να αγοράσει τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ, την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΣΕ, τα αεροδρόμια της χώρας, τα λιμάνια, την Βιστωνίδα, το Τ.Τ., την Αγροτική, τις Εθνικές οδούς, το ΕΣΥ, τις δημοτικές επιχειρήσεις, τον ορυκτό πλούτο, τον αέρα, τον ήλιο.

Αμέσως μετά, θα απολύει όποιον μιλάει Ελληνικά,  θα σταματήσει να πληρώνει συντάξεις αποβλέποντας στην υποβάθμιση της οικονομικής αυτάρκειας  των Ελλήνων   με σκοπό να απαλλοτριώσει προς όφελός του τις περιουσίες των. 

Αυτοί λοιπόν σύμφωνα με τα παπαγαλάκια της Τρόικα είναι οι εχθροί τους Έθνους, οι  εχθροί του euro, οι εχθροί της Ευρώπης των Λαών.

Αυτοί και οι φοροφυγάδες.

Όλοι αυτοί, οι μη συμμορφούμενοι  προς τας υποδείξεις και τας  εντολάς.

 Οι οποίοι αντί να πληρώνουν χωρίς αντίρρηση τον οβολόν τους, έστω το τάλαντο, προς το κράτος τολμούν και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους ή βουτούν στο κενό από τις ταράτσες.

Όλοι αυτοί δεν θα έχουν καμιά θέση, στην Νέα Ελλάδα που ονειρεύονται οι Αναμορφωτές.

Όλοι αυτοί δεν έχουν καμιά θέση, στην Ελλάδα του euro, στην αυτοκρατορία της Πανευρωπαϊκής Ένωσης.

© HeadWaiter  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...