Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ο Κ. Παπανδρέου και το κουπί της γαλέρας.



Δεν τους  πιστεύω με τίποτα.

Όχι τον Γιώργο, αλλά τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος , όχι τον Αντώνη, αλλά τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν πιστεύω κανέναν από τους Αρχηγούς της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

Δεν τους πιστεύω σαν πρόσωπα, αλλά ούτε και σαν θεσμό.
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Ιούνιος του 2009. Ο τότε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και σημερινός Πρωθυπουργός  έχει την πρώτη;  επαφή  με το I.M.F.  (ΔΝΤ)

Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους  ο τότε Πρωθυπουργός και σημερινός  ΑΜΕΑ, μόνο που δεν έβρισε τον κόσμο για να μην ψηφίσουν Ν.Δ.

Μάλλον την «δουλειά» την είχε πάρει ο εγγονός του «Γέρου της Δημοκρατίας» , στέλνοντας τον ανιψιό του  «Εθνάρχη» στην αποστρατεία και στην σιωπή.  

Και έτσι η Ελλάδα απέκτησε με την μία Πρωθυπουργό Εξωτερικών, και Εθνικό Υβριστή (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης)  και μπήκε στην εποχή που, πρώτος και ΜΟΝΟΣ χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης  ως ΚΑΤΟΧΗ.

Ο Εξωτερικών πέτυχε μέσα σε έξη μήνες  να ανεβάσει το Spread  10ετούς από τις 125 μονάδες Βάσης στις 1000, το Τ3 στο Τ10 και ο Αντιπρόεδρος να φέρει την Νύχτα των Κρυστάλλων στην Ελλάδα: « Όλοι μαζί τα φάγαμε»

Κάτσε κ. Αντιπρόεδρε. Εσύ 140 κιλά, εγώ μετά βίας 65 και να θελα δεν θα μπορούσα.

Και έτσι και χρεωμένοι βρεθήκαμε αλλά και με ένα αίσθημα ενοχής.

 Μήπως με κάποιο από τα «πακέτα» που παίρναμε από την Ε.Ε. χρησιμοποιήθηκε για να εξαγοράσει συνειδήσεις;  Μήπως μαζί με τον τέως Πρωθυπουργό πήραν όρκο σιωπής και κάμποσες χιλιάδες άλλοι της Άρχουσας Τάξης;  
Πόσο μας κόστισε ο όρκος σιωπής τους;

Αληθεύει ότι σε λογαριασμό πρώην Υπουργού της Ν.Δ. βρέθηκαν 150.000.000 € ;

Σε έναν μόνο λογαριασμό;  Για να μαζέψει τόσο χρήμα θα πει πως μάλλον δεν είναι μ@λ@κ@ς αλλά για να τα κρατήσει σε έναν μόνο λογαριασμό ΚΑΙ στην Ελλάδα θα πει πως ήτε μας θεωρεί μ@λ@κες ήτε κάποιους κρατάει καλάάά.

Αλήθεια ξέρει κανένας ο Στρατηγός του  κ. Σημίτη που είναι;  Ο κύριος Μαντέλης;  Ο γυιός του Ταχυδρόμου;  Ο κύριος «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»;  Ο κύριος 52 ακίνητα; Ο κύριος  Four Seasons  με την  τόση αγάπη του στα νεοκλασικά;    Το  «Θείον Βρέφος» του Κτηματολογίου;

Και τώρα ήλθε η ώρα για κουπί, όχι κουπί σε κανό όπως κάνει ο Πρωθυπουργός μας αλλά κουπί σε γαλέρα. Και για όποιον ενδιαφέρεται η σκλαβιά είναι κληρονομική.
 Σκλάβος ο μπαμπάς σκλάβος και ο γυιός. Πρωθυπουργός ο μπαμπάς Πρωθυπουργός και ο γυιός.

Όλοι μαζί τα φάγαμε όλοι κουπί βαράμε.  
(c) HeadWaiter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλοι...